Over ons

Over ons

Wietse Tuin- en Terreininrichting wordt al ruim 20 jaar met veel enthousiasme geleid door Wietse. Sinds 2023 hebben wij de krachten gebundeld met Arkema Tuinhoutcentrum om u nog beter en completer van dienst te kunnen zijn, bent u alvast benieuwd met welke materialen en merken wij werken? Neem ook eens een kijkje op www.arkema.nl.

Al sinds de start van het bedrijf wordt Wietse ondersteund door een team van vakmensen en hulpkrachten. Alle medewerkers zijn ervaren, zelfstandig en zeer gedreven. Hierdoor wordt elke opdracht altijd met grote precisie uitgevoerd. Dit ziet u dan ook duidelijk terug in het eindresultaat.

Van oorsprong zijn wij een Bestratingsbedrijf dat werk uitvoert voor zowel bedrijven als particulieren. Door de jaren heen heeft Wietse zich steeds meer gespecialiseerd in het totale pakket aan tuin- en terreininrichtingen. Of het nu gaat om bestrating, houtbouw, grondwerk of montage, u bent bij ons op het goede adres voor uw complete tuinrenovatie!

Wagenpark / Machines

Voor de diverse grondwerkzaamheden hebben wij zelf de geschikte machines tot onze beschikking. Zo hebben wij onder andere: een minishovel, een minikraan en trekker/kieper.

Voor het uitgraven van uw tuin, fundering, vijver of andere toepassingen kunt u bij ons een graafmachine huren in combinatie met een bekwame bestuurder. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.